Freeware jelentése > Freeware programok - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Freeware jelentése > 4 weboldal. Kategória leírása: Mi az a freeware program? Szabadon terjeszthető és felhasználható szoftverek jelölésére használt gyűjtőfogalom.

freeware.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
freeware, shareware
http://www.cellkabel.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=20

Ingyen szoftver. szabadon felhasználható, terjeszthető, bárki által hozzáférhető.

freeware, shareware
Wikipédia cikk
http://hu.wikipedia.org/wiki/Freeware

A freeware olyan, a szerzői jog által védett szoftver, ami ingyen használható, tetszőlegesen hosszú ideig (szemben a shareware-rel, ami szintén ingyenes, de csak korlátos ideig használható). A freeware (ingyenes szoftver) nem összekeverendő a szabad szoftverrel (free software), ami bármilyen célra szabadon felhasználható, és szabadon módosítható: a freeware felhasználási módja gyakran korlátozott, például otthoni, nemkereskedelmi vagy tudományos használatra. Nem azonos a szabadon terjeszthető (freely redistributable) szoftverrel sem (bár a freeware programok nagy része szabadon terjeszthető): a Microsoft Internet Explorer például ingyen letölthető, de nem terjeszthető ...

Wikipédia cikk
PC fórum
http://pcforum.hu/szotar/freeware.html

Szabadon terjeszthető és felhasználható szoftverek jelölésére használt gyűjtőfogalom. A freeware licencek lényege, hogy azokban tulajdonos korlátozás és díjfizetési kötelezettség nélküli terjesztési és felhasználási jogot biztosít mindenki számára, bizonyos értelemben "közkinccsé" téve azt. Ugyanakkor a freeware szoftverek legtöbbjéhez alkotója nem mellékeli a program forráskódját, illetve nem engedélyezi módosított, derivált változatok létrehozatalását és terjesztését sem.

PC fórum
What is Freeware?
http://www.wisegeek.com/what-is-freeware.htm

Freeware is software offered free of charge, downloadable off of the Internet. If the software requires the user to view ads while using the program, it is technically not freeware but adware. Freeware is also different from shareware in that shareware requires a payment if the software is to be used past a trial date.

What is Freeware?
Hirdetések
Oldal leírása
freeware.wyw.hu: Freeware katalógus, freeware program. Ingyenesen terjeszthető és felhasználható programok, ingyenes szoftverek, freeware játékok, spyware, videó, vírusirtás, ftp, email, tömörítő program, grafika.
Gyűjteményünkben 266 válogatott freeware témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 266 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 23412